Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječar: Odbornici u petak o budžetu za 2017.godinu
Zaječar: Odbornici u petak o budžetu za 2017.godinu

Zaječar: Odbornici u petak o budžetu za 2017.godinu

118. sednica Skupštine grada Zaječara zakazana je za petak 16.decembar.

Na dnevnom redu je Predlog odluke o budžetu grada Zaječara za 2017.godinu i predloga Kadrovskog plana za 2017.godinu organa grada Zaječara i službi osnovanih prema posebnom zakonu, kao i Predlog odluke o četvrtom dopunskom budžetu grada Zaječara za 2016. godinu.

Podsetimo, predloženi budžet Grada Zaječara za 2017.godinu iznosi 2.040.516.108,00 dinara, stav je Gradskog veća.

Odbornici će odlučivati i o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim administrativnim taksama, o etičkom  kodeksu ponašanja funkcionera lokalne samouprave u Zaječaru.

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o prestanku Fondacije za podsticanje rađanja dece u  Zaječaru likvidacijom, Predlog odluke o osnivanju Budžetskog fonda za podsticanje rađanja dece na teritoriji grada Zaječara, Predlog rešenja o usvajanju Početnog likvidacionog izveštaja Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ Salaš-u likvidaciji.

Odbornici će se izjašnjavati  i o Predlogu rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja JKP „Zaječarparking“ Zaječar za 2017.godinu, Predlogu rešenja o davanju saglasnosti na plan i program poslovanja JKSP „Zaječar“ za 2017.godinu, Predlogu rešenja o davanju saglasnosti na program poslovanja JKP „Vodovod“ Zaječar za 2017.godinu.

Na dnevnom redu sednice naći će se i Predlog rešenja o utvrđivanju Programa kontrole stanja životne sredine na teritoriji Zaječara za 2017.godinu.

Sednica Skupštine grada Zaječara zakazana je za 9 sati.

__________________________
Projekat „Ritam grada“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave Grada Zaječara.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>