Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječar: Nastavljaju se sportske igre na Popovoj plaži
Zaječar: Nastavljaju se sportske igre na Popovoj plaži

Zaječar: Nastavljaju se sportske igre na Popovoj plaži

Tradicionalna manifestacija „Sportske igre mladih“, biće nastavljena u nedelju 18. juna na Popovoj plaži u Zaječaru, sa početkom u 10.00 časova.

Prema rečima organizatora, učesnici će se nadmetati u tenisu i odbojci na pesku, a prijava ekipa vršiće se do nedelje 18. juna  do 09.30 časova. Zainteresovani za učešće u ovim sportski disciplinama, mogu se javiti organizatoru ili Zoranu Stojanoviću na broj 063 747199.

Da podsetimo, Zaječar je u maju bio domaćin ove manifestacije ali zbog vremesnkih uslova nisu održana takmičenja u tenisu i odbojci na pesku.

Sportske igre mladih 2017. su besplatne za sve učesnike, a najbolje ekipe stiču pravo učešća na Državnom prvenstvu koje će se održati na Adi Ciganliji krajem jula meseca sa kog pobednici stiču pravo odlaska na Regionalno takmičenje u Split, krajem avgusta i sedmodnevno letovanje.

Sportske igre mladih u Srbiji održavaju se pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>