Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječar: Kraj avgusta sačuvajte za Outhajd
Zaječar: Kraj avgusta sačuvajte za Outhajd

Zaječar: Kraj avgusta sačuvajte za Outhajd

Muzički festival “Outhide” biće održan 19. avgusta, na Kraljevici (istorijski spomenik Vešala), i po rečima oganizatora u mnogim aspektima će nadmašiti prošlogodišnji. Ovogodišnji Outhide imaće tri bine , zatim veći broj izvođača, kao i bogat program propratnih manifastacija koja će se tokom leta održati u Zaječaru i regionu. Stvari koje se definitivno nisu promenile jeste cilj Outhide organizacija ,a to je da se na svaki način pomogne lokalnoj zajednici u gradu.

Vizualni indetiteti festivali biće inspirisani sintvejv (synthwave) muzičkim i kulturnim pokretom, koji predstavlja  jedinstveni spoj retro i futurističke simbolike.

 Outhide počinje svoje promotivne akcije žurkom na košarkaškom igralištu iza ekonomske škole u subotu 10 juna. Za komletni muzički ugođaj pobrinuće se bendovi iz Beograda „Soul Steamers“ i „Shpiritus movens“, uz podršku lokalnih izvođača Nikole Miloševića i Ivana Andrijaševića alias DJ Fokusa. Ova šarekolika muzička ekipa garant je da će kroz bluz, novi francuski talas, kao i elektronski opus sa vinila publika moći da uživa u jedinstvenom muzičkom događaju. Repertoar je sastavljen da u njemu može uživati cela porodica, sa jednostavnim ciljem da se publika provede  u skladu sa statusom koji Zaječar kao grad  rokendrola nosi.

Karte, koje se kupuju na ulazu, stoje 200 dinara, a sav prilog ide u fond za razvoj Outhide festivala. Podsećamo, Outhide je osmišljen kao muzički festival koji će svoj prihod dalje ulagati u infrastrukturne projekte namenjene pre svega mladima u Zaječaru, sa ciljem da se naš jedini rodni grad na svetu učini boljim mestom za život.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>