Najnovije vesti
Home / Vesti / Zaječar: Komisija proverava kvalitet i vrednost izgradjenih objekata u protekle dve godine
Zaječar: Komisija proverava kvalitet i vrednost izgradjenih objekata u protekle dve godine

Zaječar: Komisija proverava kvalitet i vrednost izgradjenih objekata u protekle dve godine

GRADSKO VEĆE GRADA ZAJEČARA, NA SEDNICI NEDAVNO ODRŽANOJ DONELO JE REŠENJE O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA UTVRĐIVANJE KVALITETA I VREDNOSTI IZVEDENIH RADOVA NA OBJEKTIMA KOJI SU FINANSIRANI IZ BUDŽETA GRADA ZAJEČARA U TOKU 2014. I 2015. GODINE.

Naime, na sednici, održanoj 5. januara 2016. godine, Gradsko veće je obrazovalo Komisiju za utvrđivanje kvaliteta i vrednosti izvedenih radova, po pozicijama na objektima koji su finansirani iz budžeta Grada Zaječara u toku 2014. i 2015. godine.

Komisiju čine Snežana Popović, dipl.inž.građevine, Gradimir Vasić, dipl.inž.građevine, Radmila Dikić, dipl.inž.građevine, Dragica Stanišić, dipl.pravnik i Saša Matijević, pravnik, stručni saradnik Komisije.

Zadatak Komisije je da utvrdi do sada izvedene radove, izvrši proveru atestne dokumentacije, građevinske knjige i dnevnike koji prate izvedene radove, ispostavljene situacije, izvršene uplate, sa posebnim osvrtom na kvalitet izvedenih radova koje je izvođač radova izvodio, kao i da sagleda šta je još moguće izvesti od radova i o tome sačini izveštaj.

Komisija je dužna da izveštaj sačini i dostavi Gradskom veću u roku od 90 radnih dana, odnosno izvestaj ove komisije očekuje se početkom aprila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>