Najnovije vesti
Home / Vesti / Prolećno sređivanje grada: ZAJEČAR DOBIJA NOVI IZGLED!
Prolećno sređivanje grada: ZAJEČAR DOBIJA NOVI IZGLED!

Prolećno sređivanje grada: ZAJEČAR DOBIJA NOVI IZGLED!

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ ovih dana ažurno rade na sređivanju grada. Zaječarski trg dobija potpuno drugačiji izgled, a osim obnovljenog cveća, na Trgu oslobođenja i u pojedinim ulicama, zamenjena je i ulična rasveta.

Kako je za Magnum radio rekao v.d. direktora Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ Vice Lalić, ulična rasveta je dugo zapostavljena, tako da je u mnogim ulicama u gradu, a posebno u selima, u jako lošem stanju.

„Sa dolaskom toplog vremena, radnici Javno komunalnog preduzeća „Timok“ održavanje su intenzivno krenuli sa sređivanjem javnih zelenih površina, kao i sa sanacijom javne rasvete u gradu. Radovi su već vidljivi, naročito u centru grada i na ulazu Popove plaže. Mi ćemo raditi na tome da se urede sve zelene površine i u svim stambenim naseljima na području grada. Kada je u pitanju rasveta, prethodnih dana saniran je kvar u Moravskoj ulici. Takođe sijalice su danas zamenjene u Skerlićevoj i Mostarskoj ulici, odnosno rejonu trafo stanice Žitopromet“, istakao je Lalić i dodao:

„Ono što ćemo raditi narednih dana je sanacija javne rasvete i zamena dotrajalih sijalica u delovima naselja Muljak, na Izvorskom putu, tačnije svuda ćemo dugo zapostavljenu uličnu rasvetu dovesti u ispravno stanje. Ono što bih zamolio naše sugrađane je da budu strpljivi, biće sanirano sve ono što nije u funkciji, što je dotrajalo jer nam je to i pre svega cilj, da grad dovedemo do mnogo lepšeg i boljeg izdanja“.

Kako je najavljeno, za nekoliko nedelja radnici JKP „Timok održavanje“ će početi sa zamenom dotrajale ulične rasvete i u zaječarskim selima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>