Najnovije vesti
Home / Ritam grada / ZAJEČAR DANAS RADI ZGIBOVE!
ZAJEČAR DANAS RADI ZGIBOVE!

ZAJEČAR DANAS RADI ZGIBOVE!

U Sportskoj hali na Kraljevici od 16 do 20 sati počinje „Zgib zona“!  Svi zainteresovani mogu da rade zgibove i daju svoj doprinos kako bi Zaječar pobedio u broju urađenih zgibova. Pobednik je grad koji bude imao najviše urađenih zgibova a kao nagradu dobija renoviranje dečijeg parka ili sportskog igrališta. 

Do sada je najveći broj zgibova urađen u Požarevcu, čak 13.637. Zaječarci će danas pokušati da obore taj rekord i time dobiti mogućnost da osvoje renoviranje dečijeg parka ili sportskog igrališta.

Sportsko nadmetanje u Zaječaru počinje u 16 sati, a manifestaciju otvara Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport.

„Zgib zona“ deo je projekta Karavan „Duh mladosti“ čiji je cilj podsticanje zdravih stilova života, sporta i sportskih aktivnosti.

U Organizacionom timu karavana „Spirit of Youth“ su Ministarstvo, prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministartsvo omladine i sporta , Privredna komora Srbije, 33 grada i opština Srbije, Univerzitet u Beogradu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i Savez studenata Beograda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>