Najnovije vesti
Home / Ritam grada / ZAJEČAR DANAS GLASA – Svoje biračko pravo iskoristili prvi na odborničkim listama(FOTO)
ZAJEČAR DANAS GLASA – Svoje biračko pravo iskoristili prvi na odborničkim listama(FOTO)

ZAJEČAR DANAS GLASA – Svoje biračko pravo iskoristili prvi na odborničkim listama(FOTO)

U Zaječaru se danas održavaju lokalni izbori na kojima će građani moći da se opredele između 9 izbornih lista.

12:40 -Uglješa Đuričković izašao na biralište
U 12:40 sati svoje biračko pravo je iskoristio i Uglješa Đuričković prvi na listi Dosta je bilo -Saša Radulović. Đuričković je glasao na biračkom mestu broj 10, u prostorijama MZ „Kraljevica“.

12:20 -Dejan Cetinski na biračkom mestu broj 20
Na biračkom mestu broj 20, u zgradi Doma kulture u Kotlujevcu glasao je Dejan Cetinski prvi na listi Dveri -DSS- Vlaška narodna stranka.

12:00 -Glasao Boško Ničić
Tačno u podne na biračkom mestu broj 18, u prostorijama Udruženja penzionera grada Zaječara svoje biračko pravo je iskoristio i Boško Ničić, prvi na listi „Boško Ničić – Pokret za Krajinu“ .

11:15 -Svoje biračko pravo iskoristio i Čedomir Vranjanac  
Na biračkom mestu broj 10 u 11: 15 sati glasao je Čedomir Vranjanac, prvi na listi Srpska radiklana stranka -dr Vojislav Šešelj.

11: 00 – Glasao i dr Mirko Nikolić 
U 11 sati je glasao dr Mirko Nikolić prvi na listi SPS -JS -Ivica Dačić na biračkom mestu broj 5, u prostorijama male sale Gradske uprave.

9:00  -Glasao dr Nenad Ristović
U 9 sati svoje biračko pravo je iskoristio i dr Nenad Ristović prvi na listi „Dr Nenad Ristović –Pobeda za naš grad“ na biračkom mestu br 24 u prostorijama vrtića „Maslačak“

8:30Ivan Čikarić glasao među prvima 
Među prvima jutros glasao je Dr Ivan Čikarić, prvi na listi koalicije “Aleksandar Vučić –brže, jače, bolje”. Čikarić je jutros u 8:30 sati glasao na biračkom mestu broj 4, u prostorijama MZ „Timok“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>