Najnovije vesti
Home / Vesti / DAN OTVORENIH VRATA U ZAJEČARU Za sve koji žele da saznaju više o policijskoj obuci i profesiji
DAN OTVORENIH VRATA U ZAJEČARU  Za sve koji žele da saznaju više o policijskoj obuci i profesiji

DAN OTVORENIH VRATA U ZAJEČARU Za sve koji žele da saznaju više o policijskoj obuci i profesiji

Ministarstvo unutrašnjih poslova – Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku u saradnji sa područnim policijskim upravama i Misijom OEBS u Srbiji organizovaće Dan otvorenih vrata, u sredu, 14. martu u Zaječarskom upravnom okrugu, tokom kojeg su planirane aktivnosti koje će informisati građane u vezi sa upisom u Centar za osnovnu policijsku obuku.

Tokom Dana otvorenih vrata svi kandidati koji su se prijavili na konkurs ili koji to planiraju moći će da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom za osnovnu policijsku obuku počev od opštih uslova koji su neophodni za kandidate kao i kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit.

Takođe, građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici.

Dan otvorenih vrata počinje tačno u podne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>