Najnovije vesti
Home / Ritam grada / ZA ZAPOŠLJAVANJE U ZAJEČARU LOKALNIM AKCIONIM PLANOM PREDVIĐENO 11 MILIONA I 220 HILJADA DINARA
ZA ZAPOŠLJAVANJE U ZAJEČARU LOKALNIM AKCIONIM PLANOM PREDVIĐENO 11 MILIONA I 220 HILJADA DINARA

ZA ZAPOŠLJAVANJE U ZAJEČARU LOKALNIM AKCIONIM PLANOM PREDVIĐENO 11 MILIONA I 220 HILJADA DINARA

ZA ZAPOŠLJAVANJE U ZAJEČARU LOKALNIM AKCIONIM PLANOM PREDVIĐENO 11 MILIONA I 220 HILJADA DINARA – ZA SMANJENJE RIZIKA OD POPLAVA 54 MILIONA

Na danas održanoj sednici Gradskog veća donet je Zaključak o usvajanju Lokalnog akcionog plana zapošljavanja grada Zaječara za 2017. godinu. Ovim obimnim dokumentom, koji sadrži kompletnu SWAT analizu za finansiranje aktivne politike zapošljavanja u gradskom budžetu opredeljeno je 11,22 miliona dinara.

Većnici su utvrdili i Program mera i radova na smanjenju rizika od poplava u 2017. godini, kojim je između ostalog predviđen i završetak radova započetih prošle godine. Ukupna vrednost svih planiranih radova je veća od 54 miliona dinara.

Gradonačelniku Velimiru Ognjenoviću data je saglasnost za donošenje rešenja kojim će Odredu izviđača „Đorđe Simeonović“ biti dat na korišćenje objekat u Leskovcu, u blizini Grliškog jezera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>