Najnovije vesti
Home / Vesti / ZA KRAJ GODINE JOŠ PAKETIĆA ZA DECU IZ OBLUTKA
ZA KRAJ GODINE JOŠ PAKETIĆA ZA DECU IZ OBLUTKA

ZA KRAJ GODINE JOŠ PAKETIĆA ZA DECU IZ OBLUTKA

Muzičar Nikola Bucko Milošević nepunu deceniju posvećeno i nesebično organizuje i učestvuje na humanitarnim koncertima gde su sva sredstva koja se prikupe namanjena za kupovinu novogodišnjih paketića deci iz ustanove Oblutak.

Na humanitarnom koncertu u Omladinskom centru gde su nastupil Baker boys, VIC M&M i  The amazing strings of Shumadija (gudački duo) prikupljena su značajna sredstva.

Danas, poslednjeg dana u ovoj godini, pored žurke i i vesele praznične atmosfere u Oblutku, deci su podeljeni novogodišnji paketići i time zaokružili i završili vrlo uspešnu godinu sa puno aktivnosti. Uz prigodan muzički program, članovima benda, u znak zahvalnosti, poklonjeni su ukrasi i čestitka, a zahvalnica za višegodišnju organizaciju i učešće na humanitarnom koncertu, Nikoli Bucku Miloševiću.

„Ovom prilikom želim da se zahvalim svim ovogodišnjim donatorima i pozovem sve pojedince, privrednike, udruženja i institucije da prepoznaju važnost ulaganja u dalji razvoj socijalne zaštite i usluga u zajednici u cilju dobrobiti građana grada Zajecara“, istakla je v.d. direktora Ana Petković.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>