Najnovije vesti
Home / Ritam grada / WebDan u Zaječaru
WebDan u Zaječaru

WebDan u Zaječaru

Zaječar je po prvi put domaćin WebDana. 

Peta WebDan konferencija posvećena internet preduzetništvu održava se od 12. do 14. maja u Zaječaru i Boru. Obeležava je kvalitetan program i nekoliko inostranih predavača. Predavanja su prvog dana konferencije održana u Muzičkoj školi „Stevan Mokranjac“ u Zaječaru.

Za WebDan u Zaječaru  je prijavljeno oko 140 učesnika, a predavanju prisustvuje još više mladih.

Ivan Živković predsednik TOC je naglasio da je Web Dan dobra prilika da se mladima predstave mogućnosti zaposlenja preko inteneta, koristeći IT tehnologije.

„Imamo predavače iz oblasti dizajna, programiranja, imamo i mlade koji uče Kineze i Japance engleskom jeziku i 3D umetnike. Programiranje je danas popularno, danas svi misle da je to neka laka zarada, neka para, me]utim tu treba dosta truda i rada“, rekao je Živković.

Dan kasnije predavanja će se održati u Muzičkoj školi u Boru, dok je trećeg dana za sve učesnike planiran izlet na Felix Romulianu.

Konferenciju WebDan sprovode Udruženje WebDan i Timočki omladinski centar uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>