Najnovije vesti
Home / Bor / WebDan konferencija po prvi put u Zaječaru
WebDan konferencija po prvi put u Zaječaru

WebDan konferencija po prvi put u Zaječaru

Nakon četiri uspešno organizovane WebDan konferencije u Boru, u toku proleća 2017. godine, očekuje nas 5. po redu konferencija o novinama u oblasti Informaciono-komunikacionih tehnologija.

U godini u kojoj proslavlja prvi mali jubilej, WebDan konferencija će po prvi put biti organizovana u dva grada.

Bor će petu godinu za redom biti domaćin ovog IT događaja, dok će po prvi put WebDan konferencija biti realizovana i u Zaječaru.

Ekipa mladih Borana, okupljenih u Udruženju WebDan iz Bora, ove godine udruženim snagama sa timom TOC-a iz Zaječara realizovaće trodnevnu konferenciju u dva grada istočne Srbije, u periodu od 12. do 14. maja 2017. godine.

Još jedna novina ovogodišnje konferencije, pored toga da će se održati po prvi put u dva grada, je i da ovaj događaj neće trajati kao ranije 2 dana.

Peta WebDan Konferencija trajaće tri dana, od kojih će prva dva biti radna ispunjena panelima i predavanjima, dok će treći dan biti rezervisan za izlet, namenjen svim učesnicima Konferencije.

S obzirom na to da se u oba grada radi na opremanju Co-working prostora za kreativno delovanje i IT centra, u kojima će svi zainteresovani moći da rade, posećuju edukativne programe i međusobno se umrežavaju, deo programa biće posebno namenjen frilenserima i svima koji bi svoje biznise iz dnevnih soba preneli u ovakve prostore.

U protekle 4 godine, 700 mladih Istočne Srbije upoznato je sa trendovima u IKT i edukovano o digitalnim veštinama i njihovoj primeni.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>