Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Wartburg Limuzina stiže u Zaječar!
Wartburg Limuzina stiže u Zaječar!

Wartburg Limuzina stiže u Zaječar!

 Jedan od naših najdugovečnijih bendova, Atheist Rap se nakon dužeg vremena vraćaju u Zaječar, gde će u četvrtak, 27. aprila, održati koncert u Omladinskom centru.

Atheisti su deceniju unazad jedan od naših koncertno najaktivnijih bendova. Redovno nastupaju po klubovima i festivalima po celom regionu bivše Jugoslavije, a prethodnih godina nastupali su i u Nemačkoj, Engleskoj, Švajcarskoj, Austriji, Mađarskoj, Češkoj. Nedavno su na regionalnoj televiziji MTV Adria, premijerno predstavili spot za pesmu „Robija“, sa svog poslednjeg albuma „Überlauf“ koji su objavili beogradska izdavačka kuća Lampshade Media na disku i u digitalnom formatu i zagrebački PDV Records na vinilu.

Ovaj koncert će biti prilika da se publika upozna sa novim pesmama benda, ali i da skače i peva uz najveće hitove Atheista kao što su Wartburg limuzina, Blue trabant, Letnji hit, DR. Pop…

Pre Atheist Rapa, kao predgrupe, nastupiće punk rock sastavi Crveni Karton iz Kruševca i School bus iz Knjaževca. Cena karata je 300 RSD u pretprodaji odnosno 350 RSD na ulazu! Koncert počinje u 21h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>