Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Vučić: Vlada Srbije će pomoći onome ko formira vlast u Zaječaru, da Zaječarcima bude bolje!
Vučić: Vlada Srbije će pomoći onome ko formira vlast u Zaječaru, da Zaječarcima bude bolje!

Vučić: Vlada Srbije će pomoći onome ko formira vlast u Zaječaru, da Zaječarcima bude bolje!

Premijer Aleksandar Vučić prokomentarisao je rezultate lokalnih izbora u pet opština, i rekao da su naprednjaci zadovoljni pobedom u Odžacima, Vrbasu, Kovinu i Kosjeriću, a da se pobedniku u Zaječaru odmah pružili ruku i čestitali, pišu beogradski mediji.   

Upitan kako kometariše rezultate lokalnih izbora u Odžacima, Vrbasu, Kovinu, Kosjeriću i Zaječaru, Vučić je rekao:

–Što bih komentarisao lokalne izbore? Neke stranke su u nekim opštinama malo jače, druge malo slabije. Jedna stranka je pobedila u četiri opštine, u jednoj je bila druga. Ali ta stranka je za razliku od nekih odmah čestitala pobedniku, istakao rekao je Vučić i dodao:

–Čestitam svima koji su zadovoljni rezultatima. Neki su bili zadovoljni što su bili drugi, treći ili peti. Za nas je ovo pokazatelj gde smo radili dobro, a gde je potrebno nešto da menjamo.

Vučić je naglasio da SNS kad izgubi, ne pravi problem.

–Mi se nismo bunili kukali i protestovali, nego smo pružili ruku pobedniku i čestitali. I Vlada Srbije će pomoći onome ko formira vlast u Zaječaru da Zaječarcima bude bolje, poručio je Vučić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>