Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Vučić: POMOĆI ĆEMO ZAJEČARU DA BUDE USPEŠAN GRAD! (AUDIO)
Vučić: POMOĆI ĆEMO ZAJEČARU DA BUDE USPEŠAN GRAD!  (AUDIO)

Vučić: POMOĆI ĆEMO ZAJEČARU DA BUDE USPEŠAN GRAD! (AUDIO)

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić, upitan da prokomentariše kritike političkih oponenata u vezi s izbornim rezultatom, rekao je danas novinarima da ga kritikuju oni koji nikad ne bi mogli da pobede, jer se, kako je rekao, mržnjom ne pobeđuje.

Vučić je rekao  da bi, kada bi danas bili predsednički izbori, dobio 62 odsto glasova, a stranka koju vodi imala bi više nego bilo koja politička partija od formiranja višestranačke scene u Srbiji.

„Zato se nisam pojavljivao ni u jednoj od lokalnih sredina gde su bili lokalni izbori. Da bi ljudi mogli da ocene njihov rad, a ne moj. I to je tačno moglo da se vidi. I za razliku od nekih drugih, uzmete čestitate i onda pomognete“, rekao je Vučić i dodao:

„Zato ćemo, da pomognemo Zaječaru da bude uspešan grad, da pokušamo da rešimo pitanje Gamzigradske banje i Gamzigrada, da vidimo da li treba da radimo motorni put celom trasom ne samo preko Čestobrodice, već celom trasom od Paraćina do Zaječara, da li  da idemo na brze saobraćajnice ili šnel štrase“.

„Nikakvih problema s tim nemam”, poručio je, te dodao da, nasuprot tome, oni koji samo prete ne mogu nikad da pobede.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>