Najnovije vesti
Home / Vesti / VUČIĆ DOLAZI U ZAJEČARSKI OKRUG -Evo i plana posete
VUČIĆ DOLAZI U ZAJEČARSKI OKRUG -Evo i plana posete

VUČIĆ DOLAZI U ZAJEČARSKI OKRUG -Evo i plana posete

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće Zaječarski okrug u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ u subotu, 15. juna.

Kako je protokolom predviđeno, predsednik će tačno u podne, obići fabriku FPM Agromehanika u Boljevcu, dok je za 12 sati i 55 minuta, predviđen obilazak novoizgrađenog hotela Ramonda na Rtnju.

Vučić će u 13 sati i 40 minuta, ispred hotela Zdravljak, razgovarati sa građanima Sokobanje, dok će u 14.00 sati, kako je predviđeno protokolom, predsednik obići zasade jabuka Tera Optima u Žučkovcu, i sastati se sa lokalnim poljoprivrednicima.

U okviru posete Zaječarskom okrugu, predsednik će obići i opštinu Knjaževac gde je za 15 sati i 10 minuta predviđena poseta fabrici obuće Falc East, dok će u 15:55 predsednik obići vinariju Jović.

Građanima Zaječara, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, obratiće se u 17.00 sati. Obraćanje je predviđeno sa raskrsnice na uglu Hajduk Veljkove i ulice Generala Gambete, kod Gradske uprave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>