Najnovije vesti
Home / Vesti / VUČIĆ: 50 MILIONA EVRA ZA ZAJEČAR, LESKOVAC I VRANJE (AUDIO)
VUČIĆ: 50 MILIONA EVRA ZA ZAJEČAR, LESKOVAC I VRANJE (AUDIO)
Foto: printscreen/youtube.com

VUČIĆ: 50 MILIONA EVRA ZA ZAJEČAR, LESKOVAC I VRANJE (AUDIO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će država sa oko 50 miliona evra pomoći razvoj tri grada na jugu i istoku zemlje – Zaječar, Leskovac i Vranje. Vučić je gostujući na Pinku rekao da Leskovac i Vranje imaju deficite nasleđene iz prethodnog perioda, od oko 20 miliona evra pojedinačno, kao i da Zaječar ima deficit od oko 13 ili 14 miliona evra.

Vučić je rekkao da će uz tu pomoć uspeti da se promeni „krvna slika“, kada je reč o finansijama u tim gradovima, koji treba da se razvijaju.

„Želimo da im pomognemo, da imaju čiste račune, da mogu da rade u budućnosti mnogo više, da gledaju budućnost kroz drugačiju vizuru, naglasio je Vučić i dodao:

„Ali, moramo da pošaljemo stručnjake koji će da kontrolišu deficit u tim gradovima u budućnosti da bi mogli da se razvijaju”.


On je podsetio da je nasledio razorenu zemlju, u kojoj su sve fabrike bile „otete“ od građana, otete jer ih nije bilo više.

„Ako pogledate gradove, velike industrijske centre, gotovo ništa nije ostalo. U Nišu, Kraljevu, Trsteniku, Loznici, Zrenjaninu, Šapcu, da ne pričam o Zaječaru, Boru, istoku Srbije i čitavom Pomoravlju, jugu Srbije koja je najboljnija tačka. Ako pogledate Knjaževac i Vladičin Han sve što smo imali uništili smo“, rekao je Vučić, a prenosi Tanjug.

2 comments

  1. da se isplate dugovi napravljeni za vreme sadašnih i bivših vlasti
    nema mi ništa od toga sem naroda koji plaća za druge

  2. da se isplate dugovi napravljeni za vreme sadašnih i bivših vlasti
    nemamo mi ništa od toga sem naroda koji plaća za druge

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>