Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Vrata Omladinskog centra u Zaječaru ponovo se otvaraju!
Vrata Omladinskog centra u Zaječaru ponovo se otvaraju!

Vrata Omladinskog centra u Zaječaru ponovo se otvaraju!

Nakon letnje pauze, u petak, 22. septembra,  vrata Omladinskog centra u Zaječaru ponovo se otvaraju.

Mnogi koji su sa nestrpljenjem čekali početak nove sezone u Omladinskom centru, sada mogu da odahnu. Nova sezona počinje sutra, 22. septembra a iz Omladinskog centra najavljuju uzbudljivu i spektakularnu sezonu.

„Novu sezonu  započinjemo koncertom mladog niškog benda Voodoo. Momci sviraju zajedno od 2015. godine. Uglavnom sviraju grunge i alternativni rok. Zauzeli su zlatno 3. mesto na ovogodišnjem Balkan Rock festivalu. U svom repertoaru imaju najpoznatije grunge obrade, ali i nešto autorskih pesama“, kažu u Omladinskom centru.

Ulaz je besplatan, a koncert počinje u 22h.

U subotu, 23. septembra sa početkom od 22h, pravo iz Melburna u Omladinski centar stiže Dyko, koji je nedavno objavio svoj novi singl „ASSIBRAUT“ (bogan bride).

„Ovog momka se možda sećate sa Exit festivala od pre nekoliko godina, kada je nastupao zajedno sa bivšim članom legendarnog sastava Kraftwerk, Wolfgangom Flürom. Inače, zaječarski nastup će biti jedini koji će Dyko ovom prilikom održati van Beograda. Ovo će biti jedinstvena prilika da se upoznate sa ovim vrsnim muzičarem i njegovim opusom“, navode u Omladinskom centru.

Ulaz je 150 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>