Najnovije vesti
Home / Hronika / VOJNIKU I NJEGOVOM SARADNIKU ZBOG ŠVERCA KOKAINA ODREĐEN ZATVOR!
VOJNIKU I NJEGOVOM SARADNIKU ZBOG ŠVERCA KOKAINA ODREĐEN ZATVOR!
Foto: Pixabay

VOJNIKU I NJEGOVOM SARADNIKU ZBOG ŠVERCA KOKAINA ODREĐEN ZATVOR!

Pravnosnažnom presudom osuđeni su na po tri godine zatvora pripadnik Vojske Srbije Aleksandar Nikolić (27) koji je na dužnosti u zaječarskoj kasarni „Nikola Pašić“, i Robert Andonovski (29) iz Negotina zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je krajem marta ove godine kod njih dvojice pronašla 564 grama najčistijeg kokaina, a njih dvojica su na sudu priznali krivicu.

Zoran Solov (28) iz Majdanpeka, koji je takođe pripadnik Vojske Srbije, treći učesnik u ovom postupku, podneo je preko advokata predlog da i on prizna krivicu, ali je taj postupak u toku.

Da podsetimo, sve se desilo 21. marta. Njih trojica su u „sitroenu ksari“ vozili kokain kroz Negotin. Andonovski, koji je upravljao vozilom, prepoznao je jednog od policajaca u civilu, i očigledno uplašen, dodao gas i pokušao da izmakne patroli. Dok su bežali, jedan od vojnika iz zaječarskog garnizona bacio je deo kokaina kroz prozor vozila. Policija ih je zaustavila u Hajduk Veljkovoj ulici.

Policija je prilikom pretresa automobila pronašla i vagicu za precizno merenje, a kako se saznaje u Policijskoj upravi u Boru, droga je uredno bila spakovana u ukupno 28 paketića.

Izvor: Tk magazin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>