Najnovije vesti
Home / Kultura / Vojna akademija 5, Džoker i Jeti za vikend na velikom platnu u Kotlujevcu
Vojna akademija 5, Džoker i Jeti za vikend na velikom platnu u Kotlujevcu

Vojna akademija 5, Džoker i Jeti za vikend na velikom platnu u Kotlujevcu

Najnovija popularna filmska ostvarenja, Džoker, Vojna akademija 5 i Jeti – Snežni čovek, biće prikazana u Centru za kulturu u Kotlujevcu.

Jeti – Snežni čovek biće prikazivan u subotu i nedelju, 2. i 3. novembra, od 16 sati. Projekcija Džokera planirana je za nedelju 3. novembar, od 20.30, dok će domaći film Vojna akademija 5 biti prikazivan u subotu 2. novembra od 18.00 i 20.30 i u nedelju 3. novembra od 18 sati.

O filmovima:

DŽOKER
Do sada smo u ulogama Džokera gledali legendarnog Džeka Nikolsona i Hita Ledžera , a sada mračnu ulogu preuzima Hoakin Finiks. Ovo je neispričana priča o jednom od najpoznatijih i najozloglašenijih negativaca. Džoker je izmišljeni lik, supernegativac koji se pojavljuje u DC stripovima. Kroz svoja stripovska pojavljivanja, Džoker je prikazan kao visoko inteligentan kriminalac čija je karakterizacija varirala tokom različitih razdoblja. Rediteljevo istraživanje Artura Flika, čoveka kojeg je društvo odbacilo, nije samo studija o karakteru, već puno više od toga.

JETI – Snežni čovek, 3D, sinhronizovan
Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne mladog Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, daju mu ime Everest i upuštaju se u epsku avanturu kako bi magično stvorenje ponovo ujedinili sa njegovom porodicom, na najvišoj tački na
Zemlji. Ali, ova družina moraće uvek da bude korak ispred Berniša, starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi pomogli Jetiju da se vrati kući.

VOJNA AKADEMIJA 5
Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Pratimo i
avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Cena ulaznice za sve filmske projekcije je 250 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>