Najnovije vesti
Home / Kultura / VOJNA AKADEMIJA 3 I TROLOVI u Zaječaru
VOJNA AKADEMIJA 3 I TROLOVI u Zaječaru

VOJNA AKADEMIJA 3 I TROLOVI u Zaječaru

Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutka kada smo ih poslednji put sreli?
Saznaćete ukoliko pogledate treći nastavak filma „Vojna akademija -Novi početak“.

Film Vojna akademija 3 -Novi početak biće prikazan u Pozorištu  “Zoran Radmilović“ u Zaječaru , u subotu i nedelju, 26. i 27. novembra u terminima od 18 i od 20h.

Takođe, tokom vikenda u zaječarskom pozorištu biće prikazana i  ekstravagantna, raspevana animirana komedija „Trolovi“. Film je rađen u 3D tehnici, a biće prikazivan od 16 sati.

VOJNA AKADEMIJA 3 -NOVI POČETAK 

Sadržaj filma
Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Poznata lica, zatičemo dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovi ambicioznih mladih ljudi koje veže prijateljstvo za ceo život. Istovremeno, počinje upis novih kandidata na Vojnu akademiju, među kojima se izdvajaju Gruja i Bugi, dva nerazdvojna druga, Ika super inteligentan buntovnik, šarmantna brbljivica Ceca, tajanstvena i pomalo usamljena Anđela i Maša, devojka koja na Akademiji vidi beg od posesivne majke. Ono što će njima biti najvažnija zajednička lekcija je spoznaja da Vojna akademija nija samo vojna škola, već škola života.

Dužina trajanja filma: 95 min
Žanr: drama, komedija
Glumci: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović
Režiser: Nebojša Nele Garić

 

TROLOVI

Sadržaj filma
Da li se sećate popularnih igračkica kad ste bili mali? Simpatičnih čovečuljaka koji su se razlikovali prema boji kose, tzv. trolova? Od genijalnih tvoraca Šreka i Kung Fu Pande studija DreamWorks Animation, stiže nam ekstravagantna, raspevana animirana komedija – Trolovi.

U originalnoj verziji Džastin Timberlejk i Ana Kendrik daju glasove glavnim junacima, dok u domaćoj verziji njih sinhronizuju naši poznati pevači Marko Mandić i Ana Štajdohar.

Trolovi su slatka, radoznala stvorenja koji vole da pevaju, igraju i da se dobro zabavljaju. Ali ova stvorenja nisu samo predivna, već su i glavna poslastica za gladne Bergane.

Kada Maka, optimistična i vesela princeza Trolova, započne opasnu misiju spašavanja svojih najboljih drugara od gladnih Bergena, dolazi do Zakerala po pomoć, gradskog kuvara – pesimističkog realistu koji želi princezi da dokaže da svet nisu kolačići i duge. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

Dužina trajanja filma: 84 min
Žanr: animirani, komedija
Glumci: Justin Timberlake, Anna Kendrick
Režiser: Mike Mitchell

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>