Najnovije vesti
Home / Društvo / Vlada Srbije usmerava strane investitore u manje razvijena područja -ZAJEČAR JEDAN OD NOVIH CENTARA RAZVOJA
Vlada Srbije usmerava strane investitore u manje razvijena područja -ZAJEČAR JEDAN OD NOVIH CENTARA RAZVOJA

Vlada Srbije usmerava strane investitore u manje razvijena područja -ZAJEČAR JEDAN OD NOVIH CENTARA RAZVOJA

-U narednom periodu pažnja će biti posvećena novim centrima razvoja, poručila je premijerka

Vlada Srbije je prišla strateški pitanju regionalnog razvoja, odnosno pokušava da usmerava strane investitore u manje razvijena područja i tamo gde bi trebalo otvarati radna mesta, rekla je premijerka Ana Brnabić na sednici Skupštine Srbije posvećenoj poslaničkim pitanjima poslednjeg četvrtka u mesecu.

Više pažnje posvetićemo Loznici, Kraljevu, Boru, Zaječaru kako bismo imali jaku Srbiju u svim njenim delovima“, rekla je Brnabić i dodala da se nastavlja izgradnja infrastrukture kako bi se povezala Srbija.

Premijerka je, na pitanje o ulaganju u infrastrukturu, kazala i da je ona ranije bila na neverovatno niskom nivou i da „niste znali kako da stignete od Niša do Užica“.

-To je sramota i to se ispravlja, rekla je ona i istakla da je to jedan od uspeha vlade koji građani najpre mogu da vide.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>