Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Vidovdanski karate turnir „Zvezdan 2017″ održan minulog vikenda u Zvezdanu!
Vidovdanski karate turnir „Zvezdan 2017″ održan minulog vikenda u Zvezdanu!

Vidovdanski karate turnir „Zvezdan 2017″ održan minulog vikenda u Zvezdanu!

Vidovdanski karate turnir „Zvezdan 2017″ odražan je juče u Zvezdanu.

Ovaj tradicionalni, osmi po redu turnir, okupio je ove godine 18 ekipa sa oko 200 takmičara. Za najtrofejnije ekipe turnira proglašena je ekipa Karate kluba „Šotokan“ iz Vlasotinca, ekipa Gradskog karate kluba „Zaječar“  i ekipa Karate sekcije iz Lubnice.

Titulu najmasovnije ekipe turnira odnela je ekipa Karate kluba „Šotokan“ iz Vlasotinca.

Za najuspešniju takmičarku turnira proglašena je Dragana Milošević iz Karate kluba „Šotokan“ iz Vlasotince, drugo mesto pripalo je Nađi Stanković iz Gradskog karate kluba „Zaječar“, dok je treće mesto zauzela Jovana Janković iz Karate kluba „Šotokan“ iz Vlasotinca.
Prema rečima organizatora, najuspešniji takmičar ovog turnira je Vladimir Gorčić iz Karate kluba „Šotokan“ iz Vlasotinca, Milan Mitić, takođe iz Karate kluba „Šotokan“ iz Vlasotinca zauzeo je drugo mesto, dok je treće mesto pripalo Filipu Petroviću iz Karate sekcije iz Nikoličeva.

Titula najuspešnijeg karate sudije, na ovom tradicionalnom takmičenju, pripala je Ivici Krstiću iz Bele Palanke.
Gosti turnira bili su članovi Aikido kluba „Satori“ iz Zaječara, Aikido kluba „Timok“ iz Zaječara i članovi Centra sporta za sve „Zmaj“ iz Bora.

Najbolji takmičari Gradskog karate kluba „Zaječar“ uzeće učešće na letnjim pripremama koje će se održati u Crnoj Gori u mestu Boljarice od 10. do 20. jula. Pripreme se održavaju u cilju što boljih priprema takmičara za učešće na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj koje će biti održano oktobra meseca.

Organizator karate turnira „Zvezdan 2017″ je Gradski karate klub „Zaječar“ i Karate sekcija iz Zvezdana. Najuspešnijim učesnicima turnira uručeni su pehari.

Prema najavama organizatora, u nedelju 30.jula Gradski karate klub „Zaječar“ organizovaće 11.tradiocionalni karate turnir „Timočki samuraj“ na otvorenom terenu Popove plaže u Zaječaru. Početak turnira je u 17.00 sati. Pokrovitelj turnira je Grad Zaječar i Sportski savez grada Zaječara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>