Najnovije vesti
Home / Vesti / Veći deo dana sunčan, uveče i tokom noći stiže naoblačenje
Veći deo dana sunčan, uveče i tokom noći stiže naoblačenje

Veći deo dana sunčan, uveče i tokom noći stiže naoblačenje

Danas će veći deo dana biti sunčan, uveče i noću promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom. Vetar umeren i jak, jugoistočni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura 18, najviša 29 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Zaječaru danas sunčno i prijatno toplo, najviša dnevna temperatura 20 stepeni. U petak promenjivo oblačno, povremeno sa slabom kišom. Minimalna tamperatura 14, najviša dnevna 24 stepena. 

Saobraćaj se na svim glavnim i frekventnijim putevima odvija bez vanrednih zastoja i prekida, uz uobičajeno pojačan saobraćaj koji donosi prvi radni dan posle praznika, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, zadržavanja su do 30 minuta. U saradnji AMSS i MUP-om postavljene su dve veb kamere na AMSS portalu koje prate stanje na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom. U planu je aktivacija kamera na još tri najfrekventnija granična prelaza – Horgoš, Preševo i Gradina uoči turističke sezone. Prikaz trenutnog stanja na graničnom prelazu Batrovci uskoro biće dostupan i svim korisnicima naše aplikacije koja je namenjena za mobilne uređaje.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Madjarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>