Najnovije vesti
Home / Vesti / Večeras humanitarna žurka u Omladinskom centru u Zaječaru
Večeras humanitarna žurka u Omladinskom centru u Zaječaru

Večeras humanitarna žurka u Omladinskom centru u Zaječaru

U Omladinskom centru u Zaječaru, večeras će nastupiti zaječarski bend VIS Šegrti. Žurka je humanitarnog karaktera, a sva prikupljena sredstva biće donirana za lečenje Nebojše Tasića, kome je dijagnostifikovan 4. stadijum melanoma. Sredstva su potrebna za pokrivanje putnih troškova za terapiju u Italiji, na koju Nebojša putuje svake tri nedelje.

Koncert počinje u 22 sata, a cena karte je 100 dinara.

Subota je rezervisana za najbolji regionalni RED HOT CHILI PEPPERS Tribjut bend.

„Spremite se za veliki audio-vizuelni tribjut spektakl. Pred vama su hitovi najboljeg fank-rok benda svih vremena“, kažu u Omladinskom centru.

Cena karte u pretprodaji je 200 dinara, dok je cena na ulazu 250. Početak spektakla zakazan je za 22 sata.

O bendu: Ritam sex-i-ja jedan je od najpoznatijih regionalnih RED HOT CHILI PEPPERS Tribjut bendova. Bend je nastupao u gotovo svim većim klubovima u Beogradu i za jako kratko vreme postali su prava beogradska RHCP atrakcija. Od 2014. godine organizovali su regionalnu turneju u kojoj su izveli koncerte na velikim muzičkim festivalima u Srbiji, Bugarskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Repertoar benda Ritam Sex-i-Ja sastoji se od najvećih hitova grupe Red Hot Chili Peppers, i to od onih najstarijih iz 80-ih, pa sve do pesama sa njihovog najnovijeg albuma, „The Getaway“ (2016). Svojim nastupima već skoro pet godina uspešno prenose vruću energiju Red Hot Chili Peppers-a. Na njihovim nastupima publika se oseća kao na koncertu najvećeg svetskog funk-rok benda. Iza sebe imaju i nastup na EXIT Festivalu 2017. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>