Najnovije vesti
Home / Sport / VEČERAS FINALE NOVOGODIŠNJEG TURNIRA U MALOM FUDBALU
VEČERAS FINALE NOVOGODIŠNJEG TURNIRA U MALOM FUDBALU

VEČERAS FINALE NOVOGODIŠNJEG TURNIRA U MALOM FUDBALU

Polufinalne utakmice na Novogodišnjem turniru u malom fudbalu „Zaječar 2018″ donele su očekivano dobar fudbal, a posebno efikasni pokazali su se kadeti. Kod kadeta pobednici su Beče/Ćao ćao, koji je savladao Auto školu Lena 2 sa 4:0, i Igraonica Timok, koja je bila više nego ubedljiva u susretu sa timom Lena auto – 12:2.

U prvoj utakmici, u kategoriji „Veterana“, Ajriš Pab je bio bolji od Kopaonika (1:3).

Druga polufinalna utakmica, u kategoriji veterana, odigrana je između ekipa 54 i Freš. Publika je uživala u dobrom fudbalu, a bolja igra i zalaganje na terenu, donele su pobedu ekipi Freša (1:3).

Poslednje polufinalne utakmice igrali su seniori, a postignuti su sledeći rezultati: Grad Zaječar/Apoteka Uniprom M – Apoteka Uniprom M/Grad Zaječar 3:1 i D.O.O. Lefter – Centro Promet 2:4.

U finalu kadeta sastaju se Beče/Ćao ćao i Igraonica Timok (20.40), dok za treće mesto igraju Auto škola Lena 2 i Lena Auto (18.00). Kod veterana za titilu će se boriti Ajriš Pab i Freš (19.20), a za 3. mesto Kopaonik i 54 (18.40).

Svakako najprivlačnije utakmice biće kod seniora. U finalu rivali su Grad Zaječar/Apoteka Uniprom M i Centro Market (21.20), a za 3. mesto Apoteka Uniprom M/Grad Zaječar i D.O.O. Lefter (20.00).

Program otvaraju u 18 sati kadeti, utakmicom za 3. mesto, a završava finale seniora.

A.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>