Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Uživajte u suncu i proleću, jer nas narednih dana očekuje kiša…
Uživajte u suncu i proleću, jer nas narednih dana očekuje kiša…

Uživajte u suncu i proleću, jer nas narednih dana očekuje kiša…

U istočnoj Srbiji danas sunčano vreme. U Zaječaru jutros u 9 sati izmereno 3 stepena, u Negotinu 9, na Crnom vrhu 8 stepeni. Maksimalna dnevna do 17 stepeni. 

U Zaječaru sutra oblačno sa kišom, meteorolozi najavljuju pad temperature. Maksimalna dnevna će se kretati do 15 stepeni.

Na putevima u Srbiji tokom jutra očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja, posebno na prilazima putevima većih gradova i u gradskim sredinama, saopštio je Automoto savez Srbije. Prave prolećne temperature i više sunčanih intervala doprinose dobroj vidljivosti, kao i prohodnosti puteva, saopštio je AMSS.

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Jutarnja temperatura biće od 3 stepena na jugoistoku do 13 stepeni u južnom Banatu, najviša dnevna od 20 do 24 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 10. aprila, preovlađivaće promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima koji će ponegde biti praćeni grmljavinom, u višim planinama sa susnežicom i snegom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>