Najnovije vesti
Home / Vesti / UŽIVAJTE U SUNCU: Četvrtak sunčan i topao
UŽIVAJTE U SUNCU: Četvrtak sunčan i topao

UŽIVAJTE U SUNCU: Četvrtak sunčan i topao

U Srbiji danas pre podne u većem delu pretežno sunčano, dok će na jugozapadu  preovlađivati oblačno. Sredinom dana i posle podne promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinama uglavnom u planinskim predelima i Banatu. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 19 stepeni, najviša od 28 do 32 stepena.

U Zaječaru danas sunčano i toplo vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom oko 30 stepeni. Sutra slično vreme, sunčano i toplo. Minimalna temperatura 19, najviša dnevna 31 stepen. 

Saobraćaj je umerenog intenziteta a tokom dana očekuje njegovo pojačanje, posebno na autoputevima koji iz pravca Bugarske i Makedonije vode ka Hrvatskoj i Mađarskoj, što može usloviti duža zadržavanja na pojedinim naplatnim stanicama. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na izlazu iz zemlje, na GP Horgoš putnička vozila čekaju oko dva sata. Na ostalim GP, za sada nema dužih zadržavanja od pola sata.

 Teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje, na GP Horgoš čekaju oko sat i po, a na GP Batrovci oko sat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>