Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Uživajte u lepom vremenu! U Zaječaru sunčano i toplo
Uživajte u lepom vremenu! U Zaječaru sunčano i toplo

Uživajte u lepom vremenu! U Zaječaru sunčano i toplo

I ovog jutra u Zaječaru toplo i sunčano. Najavljena maksimalna temperatura kretaće se do 22 stepena. Do kraja nedelje u našem gradu biće sunčano i toplo vreme. Od nedelje pad temperature.

U Negotinu jutros izmereno 12 stepeni, na Crnom vrhu 10, na Babinom zubu 11 stepeni.

U Srbiji se očekuje dobra prohodnost puteva i umeren intenzitet saobraćaja, suvi kolovozi i dobra vidljivost, saopštio je jutros AMS S, apelujući na vozače motora i bicikla da se potrude da budu što bolje primećeni u saobraćaju. Pri paralelnoj vožnji uvek moraju biti u retrovizoru vozača automobila jer se najčešće dešavaju bočni sudari i situacije u kojima se motocikli nađu u takozvanom u mrtvom uglu.Sa povremeno usporenom vožnjom treba računati na onim deonicama na kojima putari poslednjih dana intezivno rade.

U Srbiji će danas biti toplo, ujutru i pre podne umereno oblačno, posle podne pretežno sunčano, sa najvišom dnevnom temperaturom od 22 do 26 stepeni. U petak i subotu veći deo dana biće pretežno sunčano i toplo. U subotu posle podne na jugozapadu, a u noći ka nedelji i u nedelju i u ostalim krajevima naoblačenje i zahlađenje mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, uz mogućnost grmljavine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>