Najnovije vesti
Home / Vesti / Uživajte u filmskom vikendu u Domu kulture u Kotlujevcu
Uživajte u filmskom vikendu u Domu kulture u Kotlujevcu

Uživajte u filmskom vikendu u Domu kulture u Kotlujevcu

U Domu kulture  u Kotlujevcu u subotu, 28. i nedelju, 29. jula, ljubitelji filmske umetnosti, imaće priliku da uživaju u  najnovijim filmskim ostvarenjima.

U subotu, 28. jula od 19.00 sati i 21.00 sat biće prikazana muzička komedija „MAMA MIA! IDEMO PONOVO!“, a isti film u sali Doma kulture u Kotlujevcu, biće prikazan i u nedelju, 29. jula od 21.00 sat. Cena ulaznice je 250,00 dinara.

O filmu: Deset godina posle filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju je obogatila Lili Džejms (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Done. Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Radnja filma nas vraća napred – nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

Takođe, u subotu, 28. jula od 17.00 sati i u nedelju, 29. jula od 16 sati i 30 minuta, najmlađi Zaječarci mogu da pogledaju animirani film „Luis i drugari iz svemira“. Cena ulaznice je 250,00 dinara.

O filmu: Ovo je nežna i simpatična filmska priča o jedanaestogodišnjem dečaku koji postaje prijatelj sa tri preslatka mala vanzemaljca, čiji je leteći tanjir pao u njegovu kuću. Dečak će njima pomoći da nađu ono zbog čega su došli, a oni će njemu pomoći da izbegne odlazak u internat i tu avantura počinje.

U nedelju, 29. jula, na filmskom platnu u Domu kulture u Kotlujevcu, biće prikazan akcioni triler „Nemoguća misija-RAZILAŽENJE“.

O fIlmu: U filmu NEMOGUĆA MISIJA – RAZILAŽENJE zatičemo Itana Hanta (Tom Kruz) i njegov tim (Alek Boldvin, Simon Peg, Ving Rejms), zajedno sa nekim već poznatim saveznicima (Rebeka Ferguson, Mišel Monagan) u trci sa vremenom, nakon što misija pođe po zlu.

Film će biti prikazan od 18 sati i 30 minuta, a cena ulaznice je 250,00 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>