Najnovije vesti
Home / Ritam grada / UŽAS u Zaječaru: Prebio, silovao i izujedao komšinicu
UŽAS u Zaječaru: Prebio, silovao i izujedao komšinicu

UŽAS u Zaječaru: Prebio, silovao i izujedao komšinicu

Zaječarska policija uhapsila je mladića iz okolnog sela L.L.(20) zbog sumnje da je svoju komšinicu A.L.(19) prebio, silovao i izujedao tako da je na telu imala više od 30 ugriza.

Kako saznaju Večernje novosti, osumnjičeni je presreo svoju komšinicu A.L. i uvukao je u svoju kuću. Počeo je da je bije, cepa odeću, preti i na kraju ju je silovao. U toku mučkog silovanja, krvnički je izujedao nesrećnu devojku po licu, butinama, stomaku, uz to je sve vreme udarajući.

Nakon silovanja, on je svoju komšinicu pustio da ide kući, ali joj je zapretio da će je ubiti ako nešto kaže. Međutim, devojka, sva pretučena, izujedana, iscepane odeće i raščupane kose, odmah je privukla pažnju ukućana koji su je odmah odveli u zaječarsku bolnicu.

Prilikom ginekološkog preleda utvrđeno je da je devojka nemilosrdno silovana. Odmah je pozvana policija koja je krenula da uhapsi osumnjienog, ali ga nisu našli kod kuće jer se on krio u jednom stanu u Zaječaru.

Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila. Silovatelj nije priznao zločin, već je kazao da je devojka pristala na intimni odnos.

Protiv L.L. podneta je krivična prijava zbog silovanja i odrđen mu je pritvor do 48 sati.

Izvor: Večernje novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>