Najnovije vesti
Home / Hronika / UŽAS KOD ZAJEČARA: Pronađeno obezglavljeno telo, sumnja se da su delovi tela POJEDENI
UŽAS KOD ZAJEČARA: Pronađeno obezglavljeno telo, sumnja se da su delovi tela POJEDENI

UŽAS KOD ZAJEČARA: Pronađeno obezglavljeno telo, sumnja se da su delovi tela POJEDENI

Obezglavljeno telo nađeno je u selu Leskovac kod Zaječara, saznaje „Blic“. Prema pisanju pojedinih medija, postoji sumnja da su delovi tela pojedeni, jer na telu nije bilo ruke.

U selu Leskovac kod Zaječara, nađen je leš za sada neidentifikovanog muškarca, koji je zatečen u jako lošem stanju, rečeno je Tanjugu u zaječarskoj policiji. Policija je obavila uviđaj i naložena je obdukcija. U Višem javnom tužulaštvu u Zaječaru, koje vodi istragu o tom slučaju, kažu da je leš nađen 2. februara u staroj kući u selu kod Zaječara, a da veštačenjem treba da se utvrdi uzrok smrti, kao i to da li su životinje oštetile leš. Navode da je muškarac živeo sam i da nema srodnike, te da Više javno tužilaštvo u Zaječaru zajedno s policijom radi na identifikaciji leša koji je dosta oštećen. Čeka se zvaničan nalaz veštaka Zavoda za sudsku medicinu u Nišu kako bi se utvrdili tačno vreme i uzrok smrti.

Uskoro opširnije…

Izvor: Blic/Tanjug

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>