Najnovije vesti
Home / Boljevac / Užas kod Boljevca: Poljoprivrednika samleo mlin za žito, unuk zatekao stravičan prizor
Užas kod Boljevca: Poljoprivrednika samleo mlin za žito, unuk zatekao stravičan prizor
Foto: Tanjug / ilustracija

Užas kod Boljevca: Poljoprivrednika samleo mlin za žito, unuk zatekao stravičan prizor

J. B. (48), jedan od najvećih poljopriverednika u selu Osnić kod Boljevca, poginuo je kada je upao u veliki mlin za mlevenje žitarica.

Nesreća se dogodila oko 15 časova, a nesrećni čovek je od stravičnih povreda preminuo na licu mesta. Kako saznaje Kurir, telo je pronašao unuk koji ide u prvi razred srednje škole. Tužilac je naložio obdukciju.

Barbulović, koji je bio odbornik u SO Boljevac u prethonom mandatu, u Osniću je bio poznat po nadimku Joca Mlinar, jer je držao mlin u selu. Juče je ubacivao žito na mlevenje kada mu je ruku uhvatiula mašina i uvukla ga i potpuno samlela.

Baka koja živi u blizini videla je da Barbulovića nema i čula je da mlin ne radi kako treba. Počela je da doziva pomoć nakon čega je na lice mesta došao Barbulovićev unuk, star 15 godina, koji je video da su iz mlina ispali parčići odeće koju je prepoznao kao dedine, prenosi Kurir.

Barbulović je važio za uglednog domaćina, imao je više od 40 hetkara zemlje i 70 grla stoke. Uzroci tragedije se ispituju.

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>