Najnovije vesti
Home / Sport / Uspešno završeno „Veče borilačkih veština“ -Boje Zaječara branio klub „Fight team 019″
Uspešno završeno „Veče borilačkih veština“ -Boje Zaječara branio klub „Fight team 019″

Uspešno završeno „Veče borilačkih veština“ -Boje Zaječara branio klub „Fight team 019″

U organizaciji “019 FIGHT TEAMA“-a iz Zaječara, u Sportskoj hali na Kraljevici uspešno je završena, treća po redu, revija u kik boksu i profesionalnom boksu pod nazivom „Veče borilačkih veština“ .

Pred domaćom publikom, prvi su nastupili pioniri zaječarskog tima, koji su ubedljivim pobedama u kik boksu, u disciplini „low kick“, pokazali da su baš oni, buduće nade srpskog kik boksa.

„U juniorskoj konkurenciji, Aleksandar Milivojević je izgubio poene, dok je Goran Živadinović imao nerešen rezultat u profesionalnom boksu. Sve čestitke domaćim takmičarima, kao i borcima iz drugih gradova koji se nisu štedeli i davali maksimum u ringu“, kažu u zaječarskom klubu „Fight team 019″.

U ovom klubu najavljuju još mnogo organizacija u toku godine, koje će, prema njihovim rečima, svakako biti na višem i boljem nivou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>