Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Uspešno održan LETNJI KARATE KAMP „BULJARICE 2017″, u nedelju u Zaječaru karate turnir „Timočki samuraj“
Uspešno održan LETNJI KARATE KAMP „BULJARICE 2017″, u nedelju u Zaječaru karate turnir „Timočki samuraj“

Uspešno održan LETNJI KARATE KAMP „BULJARICE 2017″, u nedelju u Zaječaru karate turnir „Timočki samuraj“

U organizaciji Gradskog karate kluba „Zaječar“ uspešno je održan letnji karate kamp u Crnoj Gori u mestu Buljarice.

Oko tridesetak karatista iz Zaječara, Boljevca i Novog Sada učestvovalo je na letnjem karate kampu. Vežbalo se dva puta dnevno a pored kondicionih treninga, polaznici kampa imali su priliku da vežbaju i na korekciji izvođenja kata i tehničko-taktičkoj pripremi za borbe. Po planu rada kampa održan je turnir u katama i borbama kao i ispit za karate zvanja. Desetak polaznika kampa ove treninge iskoristili su za što bolju pripremu pred nastup na Evropskom Prvenstvu, koje će biti održano u oktobru ove godine u Mađarskoj, istakli su u Gradskom karate klubu.

Gradski karate klub Zaječar u nedelju, 30.jula organizuje tradicionalni karate turnir „Timočki Samuraj“, na otvorenom terenu Popove plaže u Zaječaru.
U revijalnom delu turnira učestvuju Aikido klubovi „Timok“ i „Satori“ iz Zaječara, kao i Judo klub i kung fu klubovi iz Zaječara.
Gosti turnira su članovi Kluba sport za sve „Zmaj“ iz Bora.

Turnir je zakazan za 17.00 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>