Najnovije vesti
Home / Knjaževac / Uspeh učenika na završnom ispitu i upis u srednje škole tema sutrašnje sednice Saveta Zaječarskog upravnog okruga
Uspeh učenika na završnom ispitu i upis u srednje škole tema sutrašnje sednice Saveta Zaječarskog upravnog okruga

Uspeh učenika na završnom ispitu i upis u srednje škole tema sutrašnje sednice Saveta Zaječarskog upravnog okruga

Sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga, 27. po redu, biće održana u sredu, 31. avgusta u Regionalnom centru za stručno usavršavanje u Knjaževcu.

Na sednice će biti reči o uspehu učenika na području Zaječarskog upravnog okruga na završnom ispitu u periodu 2012/2013. do 2015/2016. godine, ali i o upisu učenika u srednje škole na području Zaječarskog upravnog okruga u školsku 2016/2017. godinu.

Sednici će pored članova Saveta Zaječarskog upravnog okruga, pristvovati i Snežana Marković, pomoćnik ministra za srednje obrazovanje i vaspitanje i obrazovanje odraslih u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, direktori osnovnih i srednjih škola sa područja Zaječarskog upravnog okruga, kao i Jasa Vasić, rukovodilac Školske uprave Zaječar.

Početak sednice zakazan je za 12 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>