Najnovije vesti
Home / Ritam grada / „Uskršnji bazar“ i ove godine u Zaječaru!
„Uskršnji bazar“ i ove godine u Zaječaru!

„Uskršnji bazar“ i ove godine u Zaječaru!

Privredna komora Srbije -Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga, u saradnji sa ustanovom Centar za kulturu i turizam CEKIT i ove godine organizuje manifestaciju „Uskršnji bazar“.

„Uskršnji bazar“ će biti organizovan od 6. do 8. aprila na glavnom gradskom trgu, a izlagačima je, kao i prethodnih godina, obezbeđen besplatan izlagački prostor.

Uskršnji bazar će 6. i 7 aprila biti otvoren od 09:00 do 20:00, a u subotu, 8. aprila, od 09:00 do 15:00.

Očekuje nas veliki broj raznovrsnih proizvoda, tradicionalnih rukotvorina, hrane, pića, suvenira i ukrasa, sa više od 60 izlagača iz cele Srbije.

U okviru Uskršnjeg bazara biće organizovani i prateći događaji. 7. aprila u Pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović“ od 19 sati biće odigrana predstava „Moj grad čaroban i mlad“.

U Omladinskom centru u Zaječaru organizuje se 5. po redu humanitarna akcija u saradnji sa fondacijom „Iskorak“ – ponovno druženje sa nastavnicima osnovne muzičke škole „Stevan Mokranjac“ Zaječar uz gitaru i harmoniku. Ulaznice po ceni od 200 dinara važe i za predstavu u pozorištu i za humanitarnu akciju u Omladinskom centru.

Sav prihod prikupljen od prodatih ulaznica ide glumačkoj družini učenika srednjih škola „Per aspera ad astra“ iz Zaječara za dalju realizaciju projekta „Moj grad čaroban i mlad“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>