Najnovije vesti
Home / Zaječar info / Uručeni indeksi prvoj generaciji studenata Pravnog fakulteta Džon Nezbit Univerziteta
Uručeni indeksi prvoj generaciji studenata Pravnog fakulteta Džon Nezbit Univerziteta

Uručeni indeksi prvoj generaciji studenata Pravnog fakulteta Džon Nezbit Univerziteta

U amfiteatru Fakulteta za menadžment u Zaječaru danas je upriličena svečanost na kojoj su studentima Pravnog fakulteta Džon Nezbit Univerziteta uručeni indeksi.

U prisustvu mnogobrojnih zvanica, Željko Kulić, dekan Pravnog fakulteta u Beogradu, u sastavu Džon Nezbit Univerziteta, poželeo je dobrodošlicu prvoj generaciji studenata.

„Naš cilj, odnosno naša zamisao je da od ove školske godine pa na dalje, dok je veka i sveta, ovde bude jedan ozbiljan centar na kome će se izučavati pravne nauke“, istakao je danas Kulić, koji je nakon svečanosti studentima Pravnog fakulteta održao prvo predavanje.

Danas je Fakultet za menadžment obeležio i Dan osnivanja.

„Ove godine Fakultet za menadžment slavi 19 godina uspešnog rada i obrazovanja. Počeo je sa radom na današnji dan davne 1997. godine. Osnovan je za školovanje visoko-stručnih kadrova na području Timočke krajine i šire. Od svog osnivanja pa do danas obrazuje studente iz oblasti menadžmenta i biznisa, a od skora i iz oblasti ekonomije. Od danas ćemo obrazovati i kadrove iz oblasti pravnih nauka“, rekao je danas dekan Fakulteta za menadžment u Zaječaru, profesor dr Dragan Mihajlović.

Inače, ove godine je Fakultet za menadžment i Pravni fakultet Džon Nezbit Univerziteta upisalo blizu trista studenata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>