Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru SVEČANO URUČENE DIPLOME DOKTORIMA NAUKA
Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru SVEČANO URUČENE DIPLOME DOKTORIMA NAUKA

Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru SVEČANO URUČENE DIPLOME DOKTORIMA NAUKA

Studentima koji su završili doktorske studije na Fakultetu za menadžment u Zaječaru danas su svečano uručene diplome. Ovo je prvi put da se na ovom fakultetu vrši promocija doktora nauka. Uručeno je 12 diploma doktorima nauka koji su upisali i završili doktorske studije u periodu od 2010. do 2017. godine. Prema rečima dеkana Fakultеta za menadžment prof. dr Dragana Mihajlovića, uručenje diploma doktorskih studija je kruna rada Fakulteta koji se, itekako, time ponosi. 

„Iako svaki fakultet ima svoju slavu, odlučili smo da danas, kada prosvetari slave, da baš na ovaj dan, promovišemo 12 novih doktora nauka koji su završili doktorske studije na Fakultetu. Zadovoljstvo mi je da kažem da je to kruna našeg rada i da je petoro njih već našlo zaposlenje na našem fakultetu i već izabrano, da su dvojica na nekim drugim fakultetima u Beogradu, a neki u Kosovskoj Mitrovici, što je znak da se nama veruje da se diploma ceni“, rekao je Mihajlović.

Fakultet za menadžemnt u Zaječaru je u prethodnom periodu imao akreditovan studijski program doktorskih studija menadžmenta prirodnih resursa, a u poslednjem ciklusu akreditacije, od 30. juna 2017. godine, dobio je akreditaciju studijskog programa doktorskih studija ekonomije i menadžmenta prirodnih resursa, istaknuto je na svečanosti.

Prigodnoj svečanosti povodom uručenja diploma doktorima nauka, prisustvovali su i predstavnici gradske vlasti, Marina Milić, zamenik gradonačelnika grada Zaječara i Saša Ivanović, pomoćnik gradonačelnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>