Najnovije vesti
Home / Vesti / Uređuju se sportski tereni, postavljaju kandelaberi, POPOVA PLAŽA DOBIJA NOVI SJAJ
Uređuju se sportski tereni, postavljaju kandelaberi, POPOVA PLAŽA DOBIJA NOVI SJAJ

Uređuju se sportski tereni, postavljaju kandelaberi, POPOVA PLAŽA DOBIJA NOVI SJAJ

Ovog proleća neprekidno se radi na uređenju Popovo plaže ali i celog grada.

Prethodnih dana su na Popovoj plaži uređene zelene površine, teniski tereni a od sportsko-rekreativnog centra do naselja Popova plaža, uveliko se radi na postavljanju kandelabera.

„Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“ aktivno radi na realizaciji projekta postavljanja javne rasvete u ulici generala Gambete. Vrednost samog projekta je oko milion i 700 hiljada dinara. Novina je da se trenutno radi i na postavljanju led osvetljenja, i tim projektom je predviđeno 16 sijaličnih mesta,  tačnije, toliko će kandelabera biti postavljeno“, istakao je Vice Lalić, v.d. direktora JKP „Timok održavanje“ Zaječar.

Prema njegovim rečima, ove sezone, ljubitelji belog sporta mogu da uživaju na preuređenim teniskim terenima.

„Ovih dana su preuređeni i teniski tereni na Popovoj plaži. Naime, izvedeni su radovi na uređenju podloge, odnosno šljake na tri teniska terena i ona su u potpunosti pripremljena za ovu sezonu.  JKP „Timok održavanje“ po veoma povoljnim cenama izdaje teniske terene“, rekao je Lalić.

Kako je u ovom preduzeću rečeno, u narednom periodu će biti sređen i peščani deo Popove plaže, nakon čega će biti postavljeni i suncobrani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>