Najnovije vesti
Home / Majdanpek / Uređeno pet odmorišta na Dunavskoj magistrali
Uređeno pet odmorišta na Dunavskoj magistrali

Uređeno pet odmorišta na Dunavskoj magistrali

Opština Majdanpek, JP Putevi Srbije i RARIS su zajedničkim radom uredili 5 parkinga, odmorišta duž Dunavske biciklističke rute – EuroVelo 6, na Dunavskoj magistrali u opštini Majdanpek.

JP Putevi Srbije su obnovili nadstrešnice, klupe i stolove, postavili držače (češljeve) za bicikle i postavili turističke mape – info table, RARIS je u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Majdanpek napravio dizajn turističke mape sa svim potrebnim informacijama za turiste, dok je JKP „Donji Milanovac“  preuzelo obavezu da redovno sakuplja i odnosi komunalni otpad.

„Opština Majdanpek, JP Putevi Srbije i RARIS su dogovorili zajedničku saradnju jer smatraju da je uređenje i redovno održavanje uređenih parkinga – odmorišta duž Dunavske biciklističke rute – EuroVelo 6 od velikog značaja kako za sve veći broj biciklista koji prolaze ovom rutom, tako i za stanovnike i sve goste opštine Majdanpek i celog regiona“, navodi se u saopštenju RARIS-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>