Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Unicredit banka donirala Gradskoj upravi u Zaječaru računarsku opremu
Unicredit banka donirala Gradskoj upravi u Zaječaru računarsku opremu

Unicredit banka donirala Gradskoj upravi u Zaječaru računarsku opremu

Unicredit banka donirala je Gradskoj upravi u Zaječaru deset računara i monitora. 

Pomoćnica gradonačelnika Zaječara Suzana Stamenković je ovom prilikom naglasila da ova donacija znači puno, i da se grad trudi da što više modernizuje svoj rad.

„U skladu sa skromnim mogućnosima, ali i uz podršku donatora i zahvaljujući projektima koje grad Zaječar realizuje, gradska uprava nastoji da modernizuje svoj rad, da bude što brža, bolja, efikasnija. Tome će doprineti i donacija Unicredit banke u računarskoj opremi,  koja je danas pristigla u gradsku upravu. Reč je o deset  računara, i isto toliko monitora. Iako je oprema korišćena, ona će itekako značiti, jer ćemo moći da zamenimo dotrajalu kompjutersku opremu u pojedinim službama gradske uprave“, rekla je Stamenković i zahvalila se Unicredit banci na ovoj donaciji.

Stamenković podseća da je nedavno u okviru pojekta „Elektronska uprava po meri građana“ nabavljena nova  savremena  oprema, koja će sigurno doprineti modernijem poslovanju.

„Nabavljeno je više računara, monitora, fotokopir aparata, štampača, klima uređaja, digitalnih fotoaparata, projektora, dva servera, web server i pristupne licence za servere“, kaže Stamenković i dodaje:

„Nastojaćemo da i ubuduće razvijamo partnerski odnos sa građanima, kako bi naše usluge stalno podizali na viši nivo“.

__________________________

Projekat „Ritam grada“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave Grada Zaječara.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>