Najnovije vesti
Home / Bor / „Ulica dečijeg osmeha“ u Boru
„Ulica dečijeg osmeha“ u Boru

„Ulica dečijeg osmeha“ u Boru

Kao i svake godine, u saradnji sa Dečijom ustanovom ‚‚Bambi“, osnovnim školama borske opštine, udruženjem za decu sa posebnim potrebama ,,Mozaik“, školom za osnovno i srednje obrazovanje ‚‚Vidovdan“ i ove godine Ustanova ‚‚Centar za kulturu opštine Bor“ organizuje, u okviru novogodišnjih praznika sad već tradicionalnu manifestaciju ‚‚Ulica dečijeg osmeha“.

Program se održava u ulici Moše Pijade, na platou Doma kulture 26. decembra,  u vremenu od 11 do 14 sati. U ovom programu škole i ustanove predstavljaju svoje radove, novogodišnje kape, ukrase, čestitke, i nude svoje dečije “proizvode“ na prodaju zainteresovanim sugrađanima i posetiocima, uz prigodnu dečiju muziku i prisustvo Deda Mraza!

U 13 sati se uručuju i nagrade najuspelijim radovima koji su učenici radili na konkursu za literarni rad, likovni rad i rad na temu novogodišnjih čestitki, kapa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>