Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Uključite se u akciju zaječarskog Udruženja „Beta“ i napravite kućicu za napuštene životinje -VAŠE JEDNO POPODNE, NJIHOVA TOPLIJA ZIMA!
Uključite se u akciju zaječarskog Udruženja „Beta“ i napravite kućicu za napuštene životinje -VAŠE JEDNO POPODNE, NJIHOVA TOPLIJA ZIMA!

Uključite se u akciju zaječarskog Udruženja „Beta“ i napravite kućicu za napuštene životinje -VAŠE JEDNO POPODNE, NJIHOVA TOPLIJA ZIMA!

Udruženje „Beta“ Zaječar nastavlja sa akcijom prikupljanja kućica za napuštene životinje, kako bi one što lakše podnele život na ulici.

U  Omladinskom centru u Zaječaru, u nedelju, 12. novembra, svi humani ljudi koji žele da napuštenim životinja život na ulici učine mnogo lakšim, mogu da doniraju kućice od drveta, kartona, stiropora…

„Sa prvim hladnim danima, kišom, mi se suočavamo sa novim problemima. Svakodnevno srećemo životinje koje sklupčane drhte ili se međusobno greju. Zbog toga je potrebno obezbediti što više kućica, kako bi njhov život tokom zime, koliko-toliko bio lakši na ulici. Treba nam pomoć sugrađana. Kućica može biti od bilo kog materijala. Drveta, šper ploče, kartona, stiropora. Vazno je da samo malo bude dignuta od zemlje i da ne prokišnjava. Verujte, ucinićete napuštenim životinjama život na ulici mnogo lakšim. Hvala unapred svima koji će doprineti ovoj akciji“, poručuju iz zaječarskog Udruženja „Beta“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>