Najnovije vesti
Home / Kultura / ROMANTIČNA BAJKA KOJA ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA! Film “Hotel Beograd” pred zaječarskom publikom
ROMANTIČNA BAJKA KOJA ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA! Film “Hotel Beograd” pred zaječarskom publikom

ROMANTIČNA BAJKA KOJA ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA! Film “Hotel Beograd” pred zaječarskom publikom

Film “Hotel Beograd”, romantična bajka koja će vas nasmejati do suza i odvesti na neku drugu planetu, beogradsku premijeru ima 10. marta, dok će se u bioskopima širom Srbije prikazivati od četvrtka, 12. marta. Zaječarci među prvima u Srbiji mogu pogledati ovaj film, nastao u rusko-srpskoj koprodukciji, a koji, kako kažu upućeni, nudi najbolje iz obe kinematografije.

U glavnim ulogama našli su se Miloš Biković, Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Teodosić, Srđan Žika Todorović i Aleksandra Kuzenkina, a neke od scena filma „Hotel Beograd“ snimljene su na Rajačkim pivnicama i u Braćevcu.

“Hotel Beograd” inspirisan je omiljenim ruskim TV serijama “Kuhinja” i “Hotel Eleon”, sa Bikovićem koji tumači glavnog junaka Pavla – Pašu, bogatog naslednika i vlasnika prestižnog hotela Beograd, poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu. Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvariće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Film će se tokom četiri dana prikazivati u Centru za kulturu u Kotlujevcu, i to u četvrtak i petak, 12. i 13. marta od 16.00, 18.00 i 20.00 sati, dok će se u subotu i nedelju, 14. i 15 marta, prikazivati od 18.00 i 20.00 sati.

Karte po ceni od 250 dinara su u prodaji!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>