Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Uhapšen Zaječarac, u Podlivu vrebao devojčice
Uhapšen Zaječarac, u Podlivu vrebao devojčice
Foto: Ilustracija -Pixabay

Uhapšen Zaječarac, u Podlivu vrebao devojčice

Zaječarska policija uhapsila je i odredila pritvor do 48 sati meštaninu D.K.(64) zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje. 

Osumnjičeni je juče bio sam u porodičnoj kući u zaječarskoj ulici Braće Jugovića, naselje „Podliv“, jer su mu ukućani, supruga, sin, snaja i tri unuke otišli u Sloveniju kod rođaka.

On je to iskoristio i devojčicu iz komšiluka, staru 11 godina, namamio u kuću rekavši joj da „dođe jer je zove njegova unuka da se poigraju“. Devojčica je ušla u kuću, a D.K. je zagrlio i pokušao da je poljubi. Devojčica je počela da vrišti, da se otima i uspela je da pobegne iz njegovog stiska. Sva uplakana, sve je odmah ispričala roditeljima koji su pozvali policiju.

Osumnjičeni muškarac je priveden, a policiji je kazao da je devojčicu „poljubio samo u čelo“ i da ništa loše nije mislio.

Daljom istragom utvrđeno je da je D.K. pratio devojčice iz okolnih ulica, skrivao se da ih gleda, pratio ih do škole, prilazio da razgovara sa njima nudeći im svoje „zaštničko društvo“.

Intenzivna istraga, koja je još uvek u toku, utvrdiće da li je ovaj Zaječarac išao dalje od praćenja i špijuniranja devojčica.

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>