Najnovije vesti
Home / Zaječar info / Učenicima škole Jelena Majstorović školski pribor na dar
Učenicima škole Jelena Majstorović školski pribor na dar

Učenicima škole Jelena Majstorović školski pribor na dar

Članice Foruma žena Srpske napredne stranke Zaječar uručile su danas školski pribor učenicima Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ u Zaječaru.

Gordana Milutinović, direktorka škole Jelena Majstirović, zahvalila se na donaciji, ukazavši na to da je njen značaj još veći s obzirom da je namenjena deci koja dolaze iz socijalno ugroženih porodica.

«Srpski narod je poznat po darivanju. Uvek se obradujemo kada nas neko poseti, jer ovo je škola u kojoj je većina dece iz socijalno ugroženih porodica i nisu u mogućnosti da kupe ovo što ovde danas vidimo. Zahvaljujem se Forumu žena što su prepoznale kategoriju dece ove škole, prepoznale da je teško vreme i došle kod nas», rekla je Milutinović.

Milena Trajković, koordinatorka Forum žena Srpske napredne stranke kaže da, iako živimo u teškim vremenima, na humanost ne smemo da zaboravimo.

«Forum žena najviše pažnje usmerava na humanitarne akcije. Želimo da na ovaj način pokažemo kako naše malo nekom mnogo znači», poručila je Trajković.

Forum žena će i ubuduće organizovati humanitarne akcije, koje će biti usmerene na seosko domaćinstvo, istakle su danas članice Foruma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>