Najnovije vesti
Home / Negotin / Ubedljiva pobeda SNS-a u Negotinu
Ubedljiva pobeda SNS-a u Negotinu

Ubedljiva pobeda SNS-a u Negotinu

Lider Srpske narodne stranke (SNS) Aleksandar Vučić proglasio je sinoć pobedu njegove stranke u četiri od pet opština u kojima su održani lokalni izbori. Vučić je na konferenciji za novinare naveo da je SNS pobedila u Pećincima, Mionici, Negotinu i Kostolcu.  U Pećincima, gde je SNS izašao zajedno sa SPS-om, ta lista je osvojila 77,71 odsto glasova od ukupnog broja predatih glasova i 79 odsto važećih listića.  U Mionici, gde je SNS samostalno izašla na izbore, naprednjaci su osvojili 65,33 odsto od ukupnog broja predatih glasova, odnosno 67 odsto važećih glasova, dok je u Negotinu, lista SNS-SPS dobila 70, 53 odsto glasova, preneo je Vučić, dodajući da je DS osvojio 19 odsto glasova, grupa građana „Negotin bez korupcije“ 4 i Ujedinjena seljačka stranka 3,78 posto.

- Pokazali smo da brinemo i za siromašne krajeve nase zemlje. Pokazali smo da nam je stalo do svakog mesta i sela u Srbiji, dok se drugi bore samo za Beograd. Ne mogu da idem pred Makrona i Putina a da kažem da nemam poverenje ili da nismo najsnažniji pojedinačno u Mionici, Kostolcu, Pećincima… – istakao je Vučić a prenosi Blic.

Izvor. Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>