Najnovije vesti
Home / Vesti / U ZAPLET BARU i ovog vikenda VRHUNSKI provod: Večeras humanitarna žurka za pomoć malom Bogdanu
U ZAPLET BARU i ovog vikenda VRHUNSKI provod: Večeras humanitarna žurka za pomoć malom Bogdanu

U ZAPLET BARU i ovog vikenda VRHUNSKI provod: Večeras humanitarna žurka za pomoć malom Bogdanu

Zaplet bar u Zaječaru će i ovog vikenda biti mesto vrhunskog provoda, pa će tako večeras, biti organizovana luda žurka uz najbolje hitove ’90-ih. Žurka je humanitarnog karaktera a sav prikupljen novac namenjen je za pomoć malom Bogdanu iz Zaječara koji boluje od specifičnog oblika tumora male karlice, i koji mora hitno na lečenje. 

Prema rečima organizatora, na samom ulazu biće postavljena kutija za dobrovoljni prilog, pa svako može da donira onoliko koliko je u mogućnosti.

Žurka počinje u 23.00 sata.

Trogodišnji Bogdan Gicović iz Zaječara, boluje od specifičnog oblika tumora male karlice – rabdomiosarkoma koji mu je dijagnostifikovan juna meseca prošle godine. Kako je tumor, prema mišljenju stručnjaka, veliki, slepljen za karličnu kost i pun krvnih sudova, svaka hirurška intervencija bila bi jako rizična za Bogdana, koji i sada trpi velike bolove i ne može da hoda. Jedina nada mu je lečenje u Turskoj, koje će finansirati Fondacija „Podrži život“, Sergeja Trifunovića. Međutim, za prvu terapiju lečenja koja košta 15.000 evra, porodica mora da prikupi oko 5.000 evra, za put, smeštaj i sve ono što je Bogdanu neophodno tokom boravka. Bogdanova mama Marina, inače samohrana majka, ne može sama da obezbedi ta sredstva, pa moli sve ljude dobre volje, koji mogu i žele, da pomognu, kako bi Bogdan što pre otišao na prvu terapiju lečenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>