Najnovije vesti
Home / Ritam grada / U Zaječaru suvo do kraja dana, ponegde u Srbiji od sredine dana grad
U Zaječaru suvo do kraja dana, ponegde u Srbiji od sredine dana grad

U Zaječaru suvo do kraja dana, ponegde u Srbiji od sredine dana grad

Ovog jutra u Zaječaru sunčano vreme. Do kraja dana promenjivo oblačno sa temperaturom do 22 stepena. Sutra se u našem gradu prema najavama meteorologa očekuje slaba kiša. Temperatura slična današnjoj. 

U Srbiji će danas pre podne biti promenljivo oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena, a od sredine dana s kišom i pljuskovima s grmljavinom, a moguć je i grad, naročito na severu i zapadu zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Najniža temperatura biće od osam do 16 stepeni, a najviša dnevna od 23 do 28 stepeni.

Prvi radni dan posle prvomajskih praznika i produženog vikenda po pravilu donosi pojačan intezitet saobraćaja i veći broj vozila na prilaznim putevima većih gradskih sredina, ali i unutar samih gradskih saobraćajnica, saopštio je AMSS. Tokom dana prema najavama meterologa mogući su povremeni pljuskovi koji mogu usporavati saobraćaj.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>